+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

bTV Репортерите в ръкавиците на Кобрата тази неделя

327views

Тичаха, плуваха, вдигаха тежести, пълзяха по върхове, потапяха се в ледени басейни – Иван Боянов и операторите Любен Кацаров и Борислав Мавров преживяха всеки спазъм и жестоката мускулна треска, които преживява Кубрат Пулев, за да покажат на зрителите на bTV как се става шампион. bTV Репортерите  тази неделя показват отблизо живота на единствения ни боксьор, излизал на ринга за световната титла в тежка категория при професионалистите.

Едва ли има българин по света, който не е чувал неговото име. Колко добре обаче познаваме Кубрат Пулев? Какво знаем за него извън блясъка на прожекторите? Какво се крие зад лъскавата витрина на големия спорт и мечтата за титлата, притежавана от икони като Мохамед Али, Майк Тайсън, Ленъкс Люис, Владимир Кличко?

Иван Боянов и операторите Любен Кацаров и Борислав Мавров ще отговорят на тези въпроси в неделя веднага след централната емисия на bTV Новините. Те ще отведат зрителите до базата в Белмекен, където опитаха да тренират с него, за да усетят всички пред екраните на какво подлага тялото и душата си любимецът на милиони българи. Лишенията, жестокия режим и пътя към върха по неговите стъпки – всички пред екраните ще влязат в ръкавиците на Кобрата поне за 24 часа.

bTV Репортерите е специална рубрика за задълбочени разследвания и репортажи на журналистите на bTV, която от септември 2008 г. стана част от централната емисия на bTV Новините в събота и неделя. Филмите и репортажите, излъчени в bTV Репортерите, всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е репортерът и водещ на bTV Новините Гена Трайкова.