+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ отново отваря вратите си за всички

248views

На 16 септември, в навечерието на празника на София, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ отново отваря вратите си за всички, които искат да надникнат зад кулисите – там, където се ражда магията наречена ТЕАТЪР.

Още на входа на „Раковски” 98 с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти, любимите лица от трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ще ви поведат на една незабравима разходка из всички скрити за външен поглед места. Заедно с тях ще направите първите крачки по новата, изцяло обновената театрална сцена. Ще видите репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони.

В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ще можете не само да наблюдавате как актьорите се превъплъщават в различни сценични образи, но и вие самите да облечете костюм, който да ви превърне в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Тореадор, Морска русалка или дори Мечка.

В последния ден от лятната ваканция Кака Лара ще посрещне най-малките гости на Театъра в Сцен-клуб „МаксиМ“, докато родителите се разхождат из театралните потайности. Още от сутринта, заедно с актрисите Гергана Данданова, Евелин Костова и Гергана Плетньова, децата не само ще четат, но и ще разиграват най-популярните детски приказки. Малко по-късно към магическата атмосфера на този ден ще се присъедини и Бате Ненчо, който със своите фокуси ще развихри магическите фантазии на малки и големи.

По традиция в ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, само няколко часа преди да се вдигне завесата за първите спектакли за сезона, всички посетители могат да проследят и възстановителните репетиции на представленията. В 16:00 часа започва репетицията на актьорите от спектакъла “ЧЕРНА КОМЕДИЯ“, чийто успех на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ни показа защо тази пиеса е считана за една от най-смешните комедии. Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон, още същата вечер от 19:00 часа с билети по 8лв. Отново в следобедните часове, в Сцен-клуб „МаксиМ“ Елена Петрова и Иван Радоев ще излязат за възстановителна репетиция на спектакъла „ЖАН И БЕАТРИС“, който може да гледате в 19:30 часа с билети на празнична цена.

На този празничен ден и КАСАТА на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ще работи на празнични цени. Билетите за всички представления от програмата за септември, октомври и ноември ще може да купите на цена от 8 лева! 

В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ с нас ще бъдат и нашите нови партньори и приятели, които ще допълнят празничната атмосфера с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти – NESCAFÉ® Dolce Gusto.

В навечерието на празника на София елате и се докоснете до театралната магия

С ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

                       Гарантираме ви много изненади – с ВХОД СВОБОДЕН!