+359 896 020004 pr@eventbg.info
ТРАФИК

Пускат движението по бул. „Арсеналски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Цар Симеон“ и Източната тангента

248views

От утре ще бъде пуснато движението по бул. „Арсеналски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Цар Симеон“ и Източната тангента. Това съобщи заместник-кметът на Столична община Евгени Крусев

Той уточни, че работата по тротоарната настилка ще продължи по определени участъци от бул. „Арсеналски. Направили сме всички възможно от утре да бъде пуснато движението по бул. „Васил Левски“ в участъка между Ректората и паметника на Апостола.

Източната тангента ще бъде отворена. Ул. „Цар Симеон“ ще бъде пусната за движение, така че да можем да посрещнем очаквания много натоварен трафик в утрешния ден заради първия учебен ден, а и като цяло заради края на летните отпуски на хората“, каза Крусев.

По отношение на бул. „Монтевидео“, Крусев уточни, че е положена първата част от асфалтовата настилка и се очаква до десетина дни да бъде пуснат за движение в участъка с ул. „Боряна“.

„Бул. „Пенчо Славейков“ очакваме в началото на октомври да бъде пуснат за движение. С това всички големи булеварди, които претърпяха рехабилитация и реконструкция ще бъдат пуснати за движение“, уточни заместник-кметът на столицата. По думите му на-сложният обект е ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“. „Ще направим всичко възможно да бъдат пуснати трамвайните мотриси в началото на ноември“, заяви още Крусев.