+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Преди обед“ се завръща по bTV от 3 септември с нови рубрики

Диляна Попова и Кристина Милева стартират с рубрика за топ модели

314views

От 3 септември на малкия екран се завръща предаването „Преди обед“. Обичаните водещи на bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев ще стартират есенния сезон с нови рубрики, но запазват и най-гледаните си поредици. Най-разнообразното развлекателно предаване в българския ефир ще продължи да представя интересни и вдъхновяващи герои и истории не само от България, но и от целия свят, всеки делник от 9,30.

Шанс за международна кариера на модния подиум ще получи „Новото лице“, което ще бъде избрано в „Преди обед“ и ще получи обучение обучено от най-успешните български модели Диляна Попова и Кристина Милева. Рубриката им ще разкрие какво се случва зад кулисите на целия процес по създаването на един модел.

„Преди обед“ запазва най-гледаните си поредици от предишния сезон. Екипът на предаването  ще продължи да разказва и вдъхновяващи истории за хора, преживели трудна промяна. Още в първото издание на 3 септември зрителите ще се запознаят с историята на 21-годишния Самуил Александров от Русе, който успя да свали 80 килограма за 8 месеца.

„Не/зависимите“ с автор Ралица Стефанова, единственият по рода си проект в българския телевизионен ефир, ще проследи лечението на трима души от тежки зависимости като наркотици, алкохол и хазарт.

В „Духът на здравето“ на 4 септември Неделя Щонова ще разкаже историята на Сас Фрийман –  актриса, модел, телевизионна знаменитост и дубльор на Ема Томпсън, която живее втори живот след прекаран тежък инсулт.

В първото издание за сезона на „Албумът“ на 4 септември Венета Георгиева ще разгледа спомените в снимки на „Кралицата на джаза“ – Лени Вълкова, която от години живее в Лондон, но ще се срещне със свои почитатели в София в същия ден на събитие, организирано от радио Jazz FM и НДК.

„Мистичната България“ и този сезон ще насочва вниманието към ценностите, скрити под земята, където археолозите търсят отговори на вековни загадки. В първия епизод на 5 септември Ирена Григорова ще представи пирамидалната гробница край Малтепе, определяна като археологическото откритие на века.

А в рубриката „Като на кино“ своя критичен поглед към седмичния афиш ще отправя експертът Деян Статулов, който ще е лакмус за качествените сюжети на големия екран.