+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Възвишение“ на първо място в HBO GO

827views

„Възвишение“ е най-гледаното заглавие в онлайн стрийминг платформата HBO GO за периода 1-8 юли. Филмът на Виктор Божинов влезе в платформата на 1-ви юли и само за седмица измести по гледаемост хитови международни продукции. Интересът към българския филм надхвърли този към епизодите на най-силното заглавие на HBO от миналия месец „Западен свят“ и изпревари фаворита до момента – „Историята на прислужницата“.

„Първото място е повод за изключителна гордост за екипа ни в България и за продуцентите и екипа на „Възвишение“. За нас българско заглавие, и то именно този филм, да е най-честия избор за гледане от потребителите в платформата дава увереност, че селекцията от български предложения на HBO има смисъл и че българите имат интерес и подкрепят родното кино и съдържание.“, споделя Димитър Нойков от HBO България.

Виктор Божинов с удовлетворение благодари на всички, които за избрали да гледат „Възвишение“ в каналите на HBO и с това са го превърнали в най-гледаното заглавие. Той коментира, че „техният избор е категорично признание за усилията на целия екип. Радвам се, че чрез тази онлайн платформа българските филми могат да бъдат съпоставени с големите, скъпи и качествени продукции от каталога на HBO. Гледайте българските филми онлайн легално! От народа – за народа!“.

“Радвам се че след като “Възвишение” бе един от най- гледаните филми в българския бокс офис през последните години, сега е и най-популярното заглавие в българската платформа на HBO GО. Това е признание за усилията на целия ни екип. Също така е много окуражително, че все повече потребители избират да гледат лицензирано филми и сериали чрез услугите на онлайн стийминг платформи, каквато е HBO GО.” Иван Дойков, продуцент на филма.