+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

“Бон апети” напуска NOVA от ноември ще се излъчва по 24 Kitchen

386views

Нова доза кулинарни вдъхновения от България ще радват зрителите на  24KITCHEN в още 7  балкански територии, където каналът се разпространява. Кулинарните експерти и водещи на предаването Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна.

За нас, като професионалисти, е голяма чест „Бон Апети” да се излъчва по  специализиран кулинарен канал, чиито лица са едни от най-популярните световни готвачи ” – казва Стоян Сейменски.

Лора и Стоян стават телевизионен екип още през 2011 година.  Имат зад гърба си над 1800 заснети епизода, а заедно са показали на българските зрители повече от 5 000 вдъхновяващи рецепти и вълнуващи вкусови комбинации.

„Ако някой реши да готви всеки ден по една от рецептите, които сме излъчили до момента, ще му трябват около 13 години, за да опита да приготви всички” – споделя шеговито Лора.

Тази седмица по 24ITCHEN стартира и новото локално предаване „Нещо сладко с Павел Павлов“, което любителите на десертите могат да гледат всеки ден от 14:00 и 22:00 часа. Като част от фестивала “Mood for Food” шеф Павлов ще приготви на живо на един от любимите си десерти „Топла шоколадова пяна с карамелен сладолед“. Събитието ще се състои утре, 15 септември, от 17 часа на площад „Централен“ в гр. Пловдив.