+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

“Без Багаж” вече и в Neterra.TV

299views

Култовото българско предаване за пътуване „Без багаж“ стартира от 10-ти октомври в дигиталната платформа за разпространение на телевизионно и радио съдържание Neterra.TV. Почитателите на предаването ще могат да гледат всички най-нови серии след телевизионната им премиера. Като бонус закупилите абонаментната услуга „Без багаж“ ще получават най-малко 40 допълнителни серии в тематично обособени пакети като „На остров Бали с деца – мисия възможна“, „Тунис, Египет и Дубай – диви приключения“, „Християнството по света“ и др. Съдържанието ще се допълва и обновява всеки месец.

„Без багаж“ е единственото по рода си българско предаване за туризъм и приключения в телевизионния ефир. През юли 2018г. поредицата премина кота “500 епизода”. От създаването си преди 12 години екипът на “Без багаж” обиколи десетки страни, запозна зрителите със стотици дестинации и разказа над 1000 истории за непознати кътчета на планетата и нейните обитатели. Предаването е насочено както към любознателните, така и към ентусиастите, жадни за нови светове, природа, история и цивилизация.

Автор и продуцент на поредицата е Биляна Траянова. Освен с предаването, Биляна се занимава с писане на сценарии, детски книги, продуцира телевизионни формати и документални филми. “Пътуването e знание, а то е в основата на толерантността, толкова нужна ни в наши дни! С пътуването се познаваме един друг по-добре, намираме сходство в мечтите си, разбираме, че можем да бъдем приятели, които се подкрепят.”, споделя Биляна.

Предаването „Без багаж“ е още една новост към съдържанието на Neterra.TV. Тази година в нея своя онлайн дебют направи нашумелият български игрален филм „Възвишение“. През август за първи път в България платформата стартира излъчването на видео уроци по английски език на English Club TV. Само преди седмица успешно беше излъчено събитието „Списание 8 На живо“.

„През годините „Без багаж“ се превърна в запазена марка за телевизионно пътешествие. Вярваме, че потребителите ни също са завладени от духа на вълнуващите изживявания. Затова им предлагаме най-доброто от поредицата по начин, който ще им помогне да планират още по-добре следващата си ваканция.“, коментира продуктовият мениджър на Neterra.TV Емил Стойновски.